Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Teknisk säljare

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en driven och erfaren teknisk säljare som kommer att spela en nyckelroll i vår företagstillväxt, inom Ati´s och Comfort. Som teknisk säljare kommer du att bearbeta kunder B2B, främst inom el men även andra multidisciplinära projekt.

Identifiera och bearbeta potentiella kunder. Skapa och underhålla starka relationer med kunder. Arbeta nära vårt tekniska team för att säkerställa korrekta tekniska specifikationer och priser. Förhandla avtal och se till att försäljningsmål uppnås. Hålla dig uppdaterad om branschtrender och konkurrenter. Din profil:

Vi söker dig som är målinriktad och resultatdriven, du är självgående med hög aktivitet och trivs med att driva processer framåt. Din förmåga att skapa förtroende i dina relationer kommer vara avgörande för denna tjänst.

Då du har stor frihet och möjlighet att själv planera ditt arbete krävs det att du är disciplinerad och har hög arbetsmoral. Tjänsten kräver tålamod och långsiktighet då du arbetar i långa säljcykler samt att du är strukturerad i din återkoppling och uppföljning.

Vi ser gärna att du har:

Minst ett års erfarenhet av teknisk försäljning. Teknisk bakgrund eller utbildning föredras, starkt meriterande med efter gymnasial utbildning. Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter. Förmåga att förstå och förklara tekniska specifikationer. Självgående och resultatorienterad. Goda referenser inom försäljning och kundrelationer. B-körkort är ett krav God IT-förståelse Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Placering: Stockholm Välkommen med din ansökan

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar ATI´s El & Energiteknik AB och Comfort-kedjan med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta rekryteringskonsult Sara Bahlenberg, sara.bahlenberg@jeffersonwells.se alt 070-790 86 26

Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar Trygghet, Kunskap och Kvalitét